خواص موز، مضرات و بهترين زمان و طرز مصرف آن (تحقيقات جديد)

۱۲ بازديد

فوايد زيادي راجب موز عنوان مي شود كه بسياري از آنها علمي نيستند و فقط نظر شخصي مي باشند. در اين مطلب ما با كمك چندين مجله معتبر پزشكي شما را با خواص، عوارض جانبي و نحوه و ميزان مصرف موز آشنا مي كنيم. 

بطور خلاصه

از فوائد موز مي توان به توانايي در كاهش وزن، كاهش چاقي، درمان اختلالات روده، تسكين يبوست و درمان بيماري هايي همانند اسهال، كم خوني، سل، نقرس و اختلالات كليوي و ادراري اشاره كرد.

علاوه بر اين موز مي تواند به مشكلات قاعدگي و سوختگي ها نيز كمك كند. كاهش فشار خون، حفظ سلامتي قلب، تقويت متابوليسم و ايمني بدن، كاهش ميزان جراحت ناشي از زخم ها، سلامتي چشمها، ايجاد استخوان هاي محكم و سم زدايي بدن از جمله فوائد موز مي باشد. كليپ


موز چيست؟

  • موزها ميوه هايي مخصوص مناطق حاره و گرمسيري هستند كه پالپي نرم درميان پوست خود دارند
  • اين ميوه ها كشيده و اندكي خميده هستند و در خوشه هايي نزديك به بالاي گياه رشد مي كنند
  • در رنگ هاي مختلف از جمله، سبز، قرمز، زرد و قهوه اي (البته زماني كه رسيده باشد) در مي آيد
  • درخت موز بزرگ ترين گياه علفي گلدار در جهان است
  • نام علمي موز  Musa acuminate است
  • يك يا ۱۲۶ گرم موز حاوي ۱۱۰ كالري و ۳۰ گرم كربوهيدرات است.
  • موز هم مي تواند به صورت مستقيم خورده شود و هم مي تواند درون سالاد ميوه قرار گيرد و يا در آب ميوه غوطه ور باشد.

ادامه مطلب لينك زير:

خواص موز، مضرات و بهترين زمان و طرز مصرف آن (تحقيقات جديد)

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.