چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸ | ۱۲:۴۵ ۱۳ بازديد
برخي از لوازم آرايشي حاوي روغن فندق هستند. اما فوايد اين روغن چيست؟ در اين مطلب شما را با نتايج علمي و جديد راجب فوايد، طرز استفاده و همه نكات مهم روغن فندق آشنا مي كنيم. در اين مطلب ما خواص علمي را براي شما بازگو مي كنيم و بر خلاف بسياري وبسايت ها، نظرات شخصي خودمان را دخيل نمي كنيم.
روغن فندق چيست؟
- روغن فندق يك روغن عالي بدست آمده از پوست و چوب فندق با نام علمي (Corylus avellana) به روش كمپرس سرد است
- حدود ۲٫۵ كيلوگرم آجيل براي استخراج يك ليتر روغن زرد كم رنگ نياز است
- روغن فندق را مي توان در غذا، رژيم غذايي يا لوازم آرايشي استفاده كرد.
- در آشپزي، طعم و مزه خوب و عطر آن به عنوان چاشني براي سالاد ها و بعضي غذاهاي طبيعي شيرين استفاده مي شود. از آنجا كه زوغن فندق اصل، نسبتا گران است، استفاده از آن در تهيه غذا محدود است و بيش تر در محصولات زيبايي يافت مي شود.
اجزاء روغن فندق:
روغن فندق عموما حاوي مواد زير است:
- اسيد اولئيك (۷۳ تا ۸۴ درصد)
- اسيد لينولئيك (۸ تا ۱۷ درصد)
- اسيد پالميتيك (۴ تا ۷ درصد)
- اسيد استئاريك (۲ تا ۳ درصد)
- اسيد لينولنيك بسيار كم (۰٫۱ تا ۰٫۶ درصد)
- فيتواسترول (۱٫۲ تا ۱٫۴ گرم در هر كيلوگرم روغن)
- ادامه مطلب لينك زير:
- خواص و مضرات روغن فندق براي پوست، خون و بدن (تحقيقات جديد)