هر روز صدها تخمه آفتابگردان از دل اين گل زيباي زرد رنگ بيرون مي آيند. اين تخمه هاي خوشمزه حاوي مواد مغذي بسياري هستند كه روي سلامتي بدن شما تاثير مي گذارند. در اين مطلب با كمك مجلات معتبر پزشكي، شما را به صورت كاملا علمي با فوايد، عوارض جانبي، طرز استفاده و همه نكات ضروري ديگري كه بايد راجب تخمه آفتابگردان بدانيد آشنا مي كنيم.
نكاتي راجب تخمه آفتابگردان
با وجود چرب بودن تخمه آفتابگردان روغن هاي موجود در آن كاملا طبيعي و سالمند و نياز بدن به چربي هاي اشباع نشده را تامين مي كنند.
تخمه آفتابگردان حاوي ويتامين، مواد معدني و گياه مغذي هاي بسياري است كه براي انجام فرايندهاي فيزيولوژيكي بدن ضروري اند.
شايد بهترين ويژگي تخمه آفتابگردان سازگار بودنش براي استفاده در غذاهاي مختلف باشد
از اين تخمه هاي خوشمزه مي توانيد به عنوان يك ميان وعده عالي كه پروتئين ها و چربي هاي مورد نياز بدنتان را تامين مي كند استفاده كنيد
مي توانيد آن را در ساندويچ ها، سالادها و برگرهاي گياهي تان استفاده كنيد و طعم متفاوت و دلچسبي را تجربه كنيد.
نام علمي و لاتين آفتابگردان يعني Helianthus annuus نمايانگر ظاهر خورشيدي شكل آن و برگرفته از كلمه يوناني helios به معناي خورشيد و anthos به معناي گل است.
ادامه مطلب لينك زير:
تخمه آفتابگردان –خواص، عوارض، طرز مصرف اصولي و نكات مهم ديگر