خواص آناناس، مضرات، طرز استفاده و نكات مهم ديگر (تحقيقات جديد)

۵ بازديد

آناناس يك ميوه گرمسيري خوشمزه است و مزاياي قابل توجهي براي سلامتي دارد. در اينجا ۸ دليل بسيار مهم براي خوردن اين ميوه بومي هاوايي وجود دارد كه همگي از نظر علمي ثابت شده اند. اكثر مطالبي كه در وبسايت هاي غير معتبر فارسي مي خوانيد ممكن است نظر شخصي نويسندگان باشند.

ارزش‌ غذايي آب‌ آناناس

آب آناناس پر از مواد غذايي ارزشمند شامل مواد مغذي پر مصرف و همچنين كم‌مصرف است. ۲۳۰ گرم آناناس داراي مواد مغذي زير است:

  • كالري (۱۶۰)
  • سديم (۱۵ ميلي گرم)
  • كربوهيدرات (۳۹ گرم)
  • فيبر (۰٫۷ گرم)
  • قند (۳۲ گرم)
  • پروتئين (۰٫۹ گرم)
  • ويتامين A، C، B6، فولات، مس، فسفر، منگنز، پتاسيم، كلسيم، آهن و تيامين
  • منبع عالي ويتامين C

ادامه مطلب لينك زير:

خواص آناناس، مضرات، طرز استفاده و نكات مهم ديگر (تحقيقات جديد)

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.